Especialidades

A cociña de restaurante A Devesa ofrécelle excelentes pratos da gastronomía galega. Carnes e peixes de gran calidade e sabor combinados sempre cos mellores produtos da horta. Pratos nos que os nosos cociñeiros aunan á perfección tradición e innovación.

Carnes

A preparación das carnes galegas é, sen dúbida, a nosa especialidade. Pratos nos que as carnes de tenreira se combinan con novidosas salsas e estilos.

E para os máis tradicionais, as nosas carnes á grella; churrasco, entrecots, chuletóns, crocas e solombos que manteñen intacto o sabor inconfundible das carnes galegas.

Peixes e mariscos

Os produtos de mar chegan a súa mesa en Restaurante A Devesa, peixes e mariscos galegos da mellor calidade para as súas comidas e banquetes. Para manter a súa frescura, estes pratos sérvense previo encargo.

Durante as fins de semana -venres, sábado e domingo- na nosa carta atopará unha das nosas especialidades, o bacallau preparado á prancha ou á galega.

Pizzas

As nosas pizzas son de elaboración caseira, preparadas a base de produtos naturais, dende a masa ata o recheo. Unha gran variedade de propostas nas que a calidade e sabor son o resultado de innovadoras combinacións culinarias.


Bacallau especialidade da casa Churrasco Pizza especial da casa

Atópenos en

Lugar Eirexe, 12 GRAVA
SILLEDA (Pontevedra)
Teléfono: 986 58 07 76

Horario

De luns a domingo de 9.30 a 23.30 horas.

Pechamos os mércores e as tres primeiras semanas de setembro.

Reservas

Realice a súas reservas nos teléfonos
986 58 07 76
/  667 30 15 54